Belactie VriendenLoterij

Speel mee en spek de clubkas van K.v.v. Quick Boys
De VriendenLoterij is de loterij met het clubhart van Nederland. Veel mensen spelen mee voor hun vereniging en maken zelf elke week kans op grote geldprijzen. Het mooie van de VriendenLoterij is dat de deelnemer zelf kan kiezen naar welk goed doel de opbrengst van het lot gaat. Zo is het dus ook mogelijk om mee te spelen voor K.v.v. Quick Boys! Op dinsdag 6 november aanstaande organiseert de VriendenLoterij in samenwerking met K.v.v. Quick Boys een belactie. Vrijwilligers van de club zullen de leden benaderen om mee te spelen met de loterij. 

Wilt u nu al meespelen met de VriendenLoterij? Dan kan. Meespelen voor K.v.v. Quick Boys is heel eenvoudig. Ga naar www.vriendenloterij.nl (sponsorcode K.v.v. Quick Boys: 9158) of bel naar 0900 – 300 1400 en bestel uw loten! Hierdoor speelt u mee met de VriendenLoterij en steunt u direct K.v.v. Quick Boys. U maakt dan wekelijks kans op duizenden prijzen. En het mooie is, wint u een prijs dan mag u dezelfde prijs ook aan vijf vrienden geven!

K.v.v. Quick Boys wint in ieder geval, want elke maand gaat 50% van de opbrengst direct naar onze clubkas. Met steun van de VriendenLoterij kan Quick Boys de inkomsten aanwenden voor bijvoorbeeld het onderhouden van het sportpark, het ondersteunen van de jeugdopleiding, etc. Een makkelijker manier om K.v.v. Quick Boys te steunen is bijna niet mogelijk. Bestel dus snel uw loten en speel mee! 

Alvast bedankt voor uw steun aan K.v.v. Quick Boys

Geef een antwoord