Productieteam bedankt Quick Boys

Onlangs werd op sportpark Nieuw Zuid een tweetal reclamespots opgenomen
Een paar weken geleden, op een zonnige zaterdag in september, waren er heel wat camera’s te zien in het stadion van Quick Boys. Ze waren er niet om de wedstrijd tegen Huizen vast te leggen. Ze waren er om Dirk Bakkenes en Mark Scheepmaker, rooie Mark, te filmen. Hoe zit dat in elkaar?

Welnu, je hebt DELA. DELA is een coöperatie die al 75 jaar bestaat en die staat voor verbondenheid tussen mensen en generaties en de zorg voor elkaar. In dat kader is DELA een initiatief gestart waarbij ze alle mensen in Nederland uitnodigt om mooie woorden met elkaar te delen. Iedereen kent wel iemand die zulke woorden verdient: een zoon, een dochter, ouders, een vriend of zomaar een buurman. Het zou goed zijn als we af en toe ‘ns laten weten hoeveel we om elkaar geven. Dat doen we eigenlijk veel te weinig.

Om ruchtbaarheid te geven aan dit initiatief hebben wij als productiemaatschappij drie commercials gemaakt. Hierin worden echte mensen met de verborgen camera gefilmd als zij op een bijzondere locatie – in een supermarkt, op een veerpont en tijdens een voetbalwedstrijd – de moed opbrengen om een ontroerend eerbetoon te brengen aan iemand die belangrijk voor ze is. 

Het stadion van Quick Boys werd gebruikt als locatie voor één van de commercials. Vanuit deze locatie heeft het productieteam gezocht naar échte mensen, met échte verhalen. Dit werden Mark en Dirk. Het verhaal van Dirk zie je terug in één van de commercials (klik HIER). Om oprechte reacties in beeld te kunnen brengen, werd er gewerkt met vijf verborgen camera’s. Het resultaat kun je zien op delavoorelkaar.nl.

Wij van het productieteam willen natuurlijk allereerst Dirk en Mark bedanken. Dirk die op een hartverwarmende wijze zijn vader bedankt en Mark, die op even hartverwarmende wijze zijn vrienden bedankt. Maar we willen ook Quick Boys bedanken voor het enthousiasme van het publiek en de leuke sfeer in het stadion.

Geef een antwoord