Nieuwe Bronssponsor Businessclub Quick Boys

De Heeren van Oegstgeest, kapsalon alleen voor mannen
Naast de goede prestaties van het eerste elftal ook weer goed nieuws van de Businessclub Quick Boys op het gebied van sponsoring. Afgelopen zaterdag werd een Brons-sponsorcontract afgesloten met de Heeren van Oegsteest.

Heeren van Oegstgeest (Deutzstraat 4 in Oegstgeest) is een kapsalon alleen voor mannen. Eigenaar William van Zuilen op zijn website: “Je kunt zonder afspraak binnenlopen en je bent doorgaans binnen een kwartier aan de beurt. Intussen kan er genoten worden van de gastvrijheid in een stijlvolle ambiance. Het succes van de Heren van Oegstgeest zit ‘m naast de hoge kwaliteit en degelijk advies vooral in de formule. Ook mannen zijn ijdel en hebben smaak. Daar springt de Heeren van Oegstgeest op in door hen als aparte doelgroep te zien. Mannen vinden hier een eigentijdse salon waar alleen zij centraal staan. De behandelingen zijn kort, maar compleet en dat voor marktconforme prijs. Bovendien bieden we een mooie lijnshampoos, waxen, scheerartikelen en ander producten van het stoere kwaliteitsmerk ‘American Crew’. Met uitzondering van zondag zijn we elke dag geopend. Op donderdag en vrijdag zelfs tot 20.30 uur. Kom gerust eens langs,” aldus de kapper. Meer informatie: www.heerenvanoegstgeest.nl

Het bestuur van de Businessclub Quick Boys heet William van Zuilen hartelijk welkom en gaat uit van een sportieve en langdurige relatie!

Geef een antwoord