Op de voetbalsportparken in Katwijk is het zaterdag stil

Bijeenkomst op sportpark Nieuw Zuid om 11.30 uur
Naar aanleiding van de gebeurtenissen in Almere afgelopen weekend, waarbij een grensrechter van Buitenboys door geweld om het leven kwam, heeft de KNVB besloten alle amateurwedstrijden van komend weekeinde af te gelasten.

In het betaald voetbal zal er voor alle wedstrijden een minuut stilte in acht worden genomen en zullen spelers en arbitrage rouwbanden dragen.

In vervolg op het besluit van de KNVB zijn de besturen van K.v.v. Quick Boys, v.v. Katwijk, Rijnsburgse Boys, FC Rijnvogels en Valken’68 gezamenlijk opgelopen en hebben het statement van de KNVB overgenomen door te besluiten dat er aanstaande zaterdag op de vijf voetbalsportparken in Katwijk geen enkele voetbalactiviteit plaats zal vinden. Dat wil zeggen dat er voor geen enkel team een vriendschappelijke wedstrijd zal worden ingepland en dat er geen ingelaste trainingen voor welk team dan ook zijn toegestaan.

Op de voetbalsportparken in Katwijk zal het zaterdag stil zijn!

Nu reeds is bekend dat om 12.00 uur op de respectievelijke sportparken Nieuw Zuid, De Krom, Middelmors, De Kooltuin en ‘t Duyfrak een minuut stilte in acht worden genomen.

In het clubhuis op sportpark Nieuw Zuid zal er vanaf 11.30 uur een bijeenkomst worden gehouden voor alle leden, vrijwilligers en supporters om stil te staan bij dit trieste voorval en de agressie op en rondom de velden in het algemeen. Meer informatie hierover volgt.

Later in de middag zal het clubhuis vanaf 16.00 uur geopend zijn.

Bestuur K.v.v. Quick Boys

Geef een antwoord