Quick Boys contracteert Maarten Woudenberg en Harry Zwarthoed

Beide spelers komen met ingang van volgend seizoen over van topklasser Spakenburg
Het Technisch Management van K.v.v. Quick Boys is verheugd te kunnen mededelen dat met ingang van het seizoen 2013-2014 de selectie van de blauwwitten wordt versterkt door het aantrekken van Maarten Woudenberg en Harry Zwarthoed. Beide spelers, al jaren zeer gewaardeerde basiskrachten bij topklasser Spakenburg, tekenen een tweejarig contract bij Quick Boys.

Zowel Woudenberg als Zwarthoed kent een verleden als prof bij FC Volendam. De 28-jarige Woudenberg was daarnaast ook actief voor SC Veendam. In totaal speelde de controlerende middenvelder, die ook in de laatste linie uitstekend uit de voeten kan, 150 wedstrijden in het betaalde voetbal.  Vanaf het seizoen 2009-2010 speelt de inwoner van Volendam bij topklasser Spakenburg. Met deze club legde Woudenberg, de huidige aanvoerder van de Blauwen, vorig seizoen beslag op de titel in de Topklasse bij de zaterdagamateurs.

Ook Harry Zwarthoed (26) mocht het afgelopen voetbaljaar het kampioenschap vieren met de Spakenburgers. Als basisspeler had de Volendammer een belangrijk aandeel in de successen van de club aan het IJsselmeer. Zwarthoed kent eveneens een verleden als prof. In het seizoen 2007-2008 speelde hij voor FC Volendam, voordat via Zwaluwen’30 de overstap naar Spakenburg werd gemaakt. De tweebenige Zwarthoed staat te boek als een zeer dynamische maar vooral ook slimme middenvelder die bovendien op meerdere posities inzetbaar is.

Het Technisch Management is zeer content met de komst van Woudenberg en Zwarthoed. De nieuwe trainer Ted Verdonkschot  kent beide spelers zeer goed en vertrouwt erop dat zij de komende jaren van grote toegevoegde waarden zullen zijn voor het team van Quick Boys. Langs deze weg worden Maarten en Harry alvast van harte welkom geheten op sportpark Nieuw Zuid.

Geef een antwoord