Uitslag Kerstloterij van K.v.v. Quick Boys

De prijzen zijn zaterdag 22 december tussen 12.00 en 15.00 uur op te halen in het sponsorhome
Gisterenavond is de trekking geweest van de Kerstloterij 2012 van K.v.v. Quick Boys. De uitslag is bekend en staat nu online in de bijlage onderaan.

De loten werden sinds enige tijd aangeboden door de leden van de evenementencommissie. Donderdagavond (20e) vond de trekking van deze Kerstloterij plaats in het sponsorhome op sportpark Nieuw Zuid. De avond werd opgeluisterd met live-muziek (zie foto onder ) en was een geweldig succes. De Kerstloterij editie 2012 heeft een recordopbrengst opgeleverd! De organisatie wil langs deze weg alle kopers en sponsors nogmaals hartelijk bedanken.

Een groot deel van de winnende loten werden direct na de trekking door vele aanwezigen verzilverd. Heb jij ook een prijs gewonnen, maar was je niet aanwezig? Aanstaande zaterdag 22 december is er van 12.00 tot 15.00 uur gelegenheid om je prijs op te halen in het sponsorhome op sportpark Nieuw Zuid. Let op: bederfelijke waar, zoals zalmen, kerststollen en fruitkisten moeten dan echt opgehaald zijn anders kan de kwaliteit niet gewaarborgd worden.

Geef een antwoord