Profiteer mee met de unieke voetbalplaatjesactie

Uw bedrijf kan zich presenteren als supporter van de jeugd van K.v.v. Quick Boys
In het voorjaar van 2013 komt K.v.v. Quick Boys met een geweldig spektakel. Spelers en speelsters, trainers en leiders zijn dan onze plaatselijke helden in een uniek voetbalplaatjesactie die in samenwerking met Hoogvliet Supermarkten wordt opgezet.

Bijna 800 (!) jeugdleden van K.v.v. Quick Boys gaan op de foto waarna de voetbalplaatjes worden gemaakt. Net als Dirk Kuijt, de bekendste exponent van de jeugdopleiding van de club. Deze collector items zijn volgend jaar verkrijgbaar bij het filiaal van Hoogvliet Supermarkten in Katwijk aan Zee. De voetbalplaatjes kunnen verzameld en ingeplakt worden in een speciaal voor onze club ontworpen verzamelalbum. In dit prachtige full colour album is ruimte voor bedrijven om zich te presenteren als “supporter” van de jeugd van K.v.v. Quick Boys. Op deze manier kan de ondernemer profiteren van het succes van de actie!

U kunt de naamsbekendheid van uw bedrijf te vergroten door te adverteren in het K.v.v. Quick Boys-album. Wij willen u de volgende mogelijkheden aanbieden:

1/1 advertentiepagina: € 500,00*
1/2 advertentiepagina: € 300,00*
1/4 advertentiepagina: € 200,00*

Daarnaast kunt u een bedrijfslogo laten plaatsen op een afzonderlijke teampagina. De kosten hiervan bedragen € 75*.

Heeft u interesse en wilt middels een reclame-uiting de jeugd van K.v.v. Quick Boys supporten in de unieke verzamelalbum? Neem dan contact op met de organisatie van de voetbalplaatjesactie.

Met vriendelijke groeten,

Johan Zuijderduijn
telefoon: 06121428 44
e-mail: secretariaat@quickboys.nl

*bedragen zijn exclusief BTW

Geef een antwoord