Quick Boys op weg naar Tenerife

De A-selectie bereidt zich voor op de tweede seizoenshelft
Morgenochtend (vrijdag) om 5.25 uur vertrekt de 25-koppige A-selectie en trainersstaf, begeleiding en overige reisgenoten vanaf luchthaven Schiphol voor een achtdaags trainingskamp naar Tenerife. Op het Spaanse eiland zullen de blauwwitten een gevarieerd programma afwerken om zich zo goed mogelijk voor te bereiden op de tweede seizoenshelft, die op zaterdag 12 januari a.s. begint met een uitwedstrijd tegen Montfoort.

Op Tenerife zullen de spelers onder leiding van coach Gerard de Geus een zestal trainingen afwerken. Daarnaast speelt Quick Boys vriendschappelijke duels met San Idriso (dinsdag 8 januari) en Tenerife B (woensdag 9 januari). Alle (fitte) selectiespelers zullen, verdeeld over deze twee wedstrijden, in actie komen. Daarnaast zullen er gesprekken plaatsvinden met de spelers. Uiteraard staan gedurende het verblijf op Tenerife de nodige ontspannende activiteiten op het programma om de onderlinge binding verder te versterken.

Mits de techniek een en ander toelaat, zal vanaf het trainingskamp dagelijks verslag (inclusief foto’s) gedaan worden van de verrichtingen van de A-selectie op Tenerife. Hou derhalve de komende week de website in de gaten.

Geef een antwoord