First Man Katwijk sponsor Quick Boys Vrouwen 1

De modezaak heeft een driejarig sponsorcontract ondertekend
Maandag 21 januari jl. vond in de bestuurskamer op sportpark Nieuw Zuid de contractondertekening plaats tussen First Man Katwijk en Quick Boys. First Man Katwijk verbindt zich voor de komende drie jaar als kledingsponsor aan Quick Boys Vrouwen 1. Het bestuur van Quick Boys is zeer verheugd dat First Man Katwijk deze stap wil maken en hoopt hiermee positieve impulsen te geven aan het vrouwenvoetbal.

In de modezaak van First Man Katwijk in de Princestraat vindt u een uitgebreide collectie mannenmode. Met meer dan 50 jaar ervaring (Eerst Schuitemaker Mode, daarna First Man Katwijk) kunt u bij First Man Katwijk uiteraard rekenen op een deskundig advies. Het is het streven om altijd de kwaliteit en prijs te bieden die u van hen gewend bent. Daarbij komt First Man Katwijk graag tegemoet aan al uw (buitengewone) wensen. First Man Katwijk heeft vrijetijdskleding, maar is ook het juiste adres voor bruidsmode en zakelijke kostuums. Geregeld houdt First Man Katwijk een uitverkoop of zijn er leuke acties.

Het bestuur van K.v.v. Quick Boys wenst de heer en mevrouw Schuitemaker van First Man Katwijk veel zakelijk succes toe en vertrouwt op een succesvolle en langdurige samenwerking.

Op de onderstaande foto van links naar rechts Martin Haasnoot (bestuurslid commerciële zaken) en Henk-Jan van Maanen (voorzitter), Diederik Schuitemaker en Anneke Schuitemaker (beiden First Man Katwijk)

Geef een antwoord