Stewardgroep heeft sportieve teambuildingsessie

Ook de stewards bereiden zich voor op tweede seizoenshelft
Zaterdag 5 januari jl. hebben een flink aantal stewards van Quick Boys deelgenomen aan een sportieve teambuildingsessie. De stewards, met onder hen de onlangs gecertificeerde stewards Tina Elting en Ilona Hus, zijn te gast op het fraaie complex van AtletiekVereniging  Rijnsoever. De sessie wordt gehouden in de nieuwe en professioneel geoutilleerde ruimte van Krachtsport Rijnsoever.

Een tweetal instructeurs te weten (steward) Jan Guijt en Marcel van der Plas zijn  aanwezig om de stewards met juiste aanwijzingen een circuit op de fitness- en krachttoestellen te laten uitvoeren. Zo’n 1,5 uur worden de stewards onder handen genomen waarbij opvallend is dat het met de geestelijke fitheid goed is gesteld. Er is wel enige twijfel over de fysieke gesteldheid van sommige stewards maar gedurende de sessie blijkt dit ook reuze mee te vallen.

De been-, arm-, buik- en rugspieren worden ontspannen getraind met als resultaat een groep stewards die deze teambuildingsessie als uitermate positief hebben ervaren. Na een verfrissende douche en drankje wordt tijdens het napraten duidelijk dat een dergelijke activiteit zeker voor herhaling vatbaar is.

Namens de stewardgroep wordt Krachtsport Rijnsoever bedankt voor de gastvrijheid en worden Jan en Marcel bedankt voor hun begeleidende instructie.

Meer informatie over Krachtsport Rijnsoever: www.avrijnsoever.nl/krachtsport/informatie/ 

Geef een antwoord