Quick Boys ontvangt extra donatie van Rabobank

Steuntje in de rug voor Maatschappelijk Verantwoord Verenigen (MVV)
Als eerder uitgebreid aan de orde geweest op deze website mocht een delegatie van de K.v.v. Quick Boys tijdens de jaarlijkse Coöperatieavond van Rabobank Katwijk op 20 november in Congrescentrum Leeuwenhorst de MVO award 2012 in ontvangst nemen. De aan deze prijs gekoppelde geldprijs zal worden besteed aan MVV-projecten met onder andere een activiteit in de ‘buurwijk’ gelegen naast ons sportpark Nieuw Zuid.

Net als K.v.v. Quick Boys heeft ook de Rabobank het fenomeen Maatschappelijke verantwoordelijkheid hoog in het vaandel staan. De bank levert via sponsoring, het Coöperatiefonds en het fonds Winstuitkering en Samenleven een uitgebreide bijdrage aan de samenleving. Hier deed Rabobank Katwijk tijdens de jaarlijkse Coöperatieavond die in het teken stond van Sport nog een schepje bovenop. De ruim 500 aanwezigen tijdens de Coöperatieavond mochten tijdens de avond een stem uitbrengen op zijn of haar favoriete sportclub uit de Gemeente Katwijk. Iedere stem levert de betrokken club een donatie van € 10,- op. Liefst 31 maal werd gestemd op K.v.v. Quick Boys waardoor uiteindelijk een bedrag van € 310 op de bankrekening van onze club werd bijgeschreven.

Het bestuur van K.v.v. Quick Boys dankt via deze weg al diegenen die op onze club hebben gestemd in het algemeen maar natuurlijk initiatiefnemer Rabobank Katwijk in het bijzonder voor deze mooie geste.          

Geef een antwoord