K.v.v. Quick Boys bereikt akkoord met Bart Freke

De Rijnsburger start volgend seizoen een nieuwe samenwerking met Ted Verdonkschot
Het Technisch Management is verheugd te kunnen mededelen dat overeenstemming is bereikt met Bart Freke. De 26-jarige verdediger annex middenvelder komt met ingang van het seizoen 2013-2014 over van zaterdagtopklasser Rijnsburgse Boys. Freke zal bij Quick Boys worden herenigd met Ted Verdonkschot, de trainer waarmee hij bij zijn huidige club in het verleden succesvol heeft samengewerkt.

Freke is bezig aan zijn achtste seizoen op sportpark Middelmors. In het seizoen 2005-2006 kwam hij over van ADO Den Haag, de club waar hij enkele jaren als jeugdspeler actief was. Onder leiding van Verdonkschot won Freke in zijn eerste jaar de titel met Rijnsburgse Boys. Ook in de seizoenen 2006-2007 en 2008-2009 behaalden de geelzwarten, met Freke als vaste waarde, het kampioenschap in de Hoofdklasse A. In het laatste kampioensjaar werd bovendien beslag gelegd op het algeheel zaterdagkampioenschap.

Onlangs heeft Freke, werkzaam op de bloemenveiling van Aalsmeer, aangegeven Rijnsburgse Boys te verlaten en op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. Bij Quick Boys hoopt hij een bijdrage te kunnen leveren aan de realisatie van de ambitieuze doelstellingen van de club. Bovendien kijkt Freke uit naar de hernieuwde samenwerking met trainer Verdonkschot. Het Technisch Management wil Bart alvast van harte welkom  heten en wenst hem veel plezier en succes toe op sportpark Nieuw Zuid.

Geef een antwoord