Voortgang Voetbalplaatjesactie

De bestelactie van de poster loopt nog even door
Vorige week was de laatste mogelijkheid om je foto te laten nemen voor het Hoogvliet Voetbalplaatjesalbum. Er zijn de afgelopen weken honderden kinderen op de foto geweest en dit is allemaal heel goed verlopen. Bij deze willen wij jullie dan ook hartelijk bedanken voor jullie medewerking en de massale opkomst!

Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan het nemen van de elftalfoto’s voor de B-, A- en seniorenteams. Verder wordt gewerkt om het complete voetbalplaatsjesalbum klaar te krijgen, om het op tijd in de supermarkt van Hoogvliet te hebben liggen. Jullie moeten nog even geduld hebben voordat het uitkomt, maar het belooft een echt collecter’s item te worden! 
 
Ook de posteractie verloopt heel goed en er zijn er al ongeveer 350 (!) kinderen die een poster willen, mocht jij ook nog een poster willen, dan kan dat nog. Bestellen kan bij Johan Zuijderduijn en dat doe door je volledige naam en je team te mailen aan: johanzuijd@ziggo.nl. De posters komen gelijktijdig uit met het voetbalplaatjesalbum.

Geef een antwoord