K.v.v. Quick Boys verlengt contract met Kelme

De kledingsponsor blijft ook de komende vier seizoenen verbonden aan de club
Het bestuur van K.v.v. Quick Boys is verheugd te kunnen mededelen dat met Kelme Nederland overeenstemming is bereikt over een nieuw kledingcontract. Ook de komende vier seizoenen zal de kledingsponsor de tenues van de blauwwitten leveren. Zowel Quick Boys als Kelme zijn tevreden over het resultaat van een aantal intensieve onderhandelingen.

Met het nieuwe contract wordt Quick Boys door Kelme in staat gesteld het voorgenomen Jeugd Kledingplan door te voeren met ingang van het seizoen 2013-2014. Het kledingplan zal in een dusdanige vorm worden ingezet dat tegen een minimale vergoeding per seizoen een wedstrijdshirt, -broek en –kousen door de vereniging ter beschikking wordt gesteld. Later hoopt het bestuur meer informatie te kunnen verschaffen.

Voor het Jeugdkledingplan heeft de club vooralsnog twee partners weten te vinden, te weten NVG (Nationale Vastgroep Groep) als hoofdsponsor (voorkant shirts) en Assucom Assurantiën als subsponsor (achterkant shirts). Met twee andere potentiële kledingsponsoren wordt momenteel nog onderhandeld.

Geef een antwoord