David Almeida en Tommy Bekooij blijven Quick Boys trouw

Beide spelers zullen ook volgend seizoen actief zijn op sportpark Nieuw Zuid
Het Technisch Management heeft met David Almeida en Tommy Bekooij overeenstemming bereikt over nieuwe verbintenissen. Beide spelers zullen derhalve ook in het seizoen 2013-2014 de clubkleuren van K.v.v. Quick Boys verdedigen. Hiertegenover staat het vertrek van Yuri Guijt. De middenvelder maakt de overstap naar zaterdageersteklasser FC Rijnvogels.

Almeida kwam dit seizoen over van zaterdagtopklasser Barendrecht. De 28-jarige vleugelverdediger is een vaste waarde in het elftal van trainer Gerard de Geus. De felle Almeida is een betrouwbare rechtsback en laat na niet zich nadrukkelijk te bemoeien met de aanvallen. In het thuisduel met DTS Ede was de inwoner van Rotterdam op schitterende wijze trefzeker namens de blauwwitten.

Na zijn vervelende enkelblessure heeft aanvaller Bekooij (21) zich teruggeknokt in het basisteam van de blauwwitten. De talentvolle Leidenaar, afkomstig van UVS en zowel op de rechter- als op de linkerflank inzetbaar is, heeft inmiddels vier competitietreffers achter zijn naam staan. De snelle en technische Bekooij was afgelopen zaterdag verantwoordelijk voor de gelijkmaker in het uitduel met Huizen.

Na drie seizoenen in de A-selectie van Quick Boys zal Guijt de overstap maken naar FC Rijnvogels. De 21-jarige middenvelder stond in het huidige voetbaljaar tot nu toe achtmaal aan de aftrap van een competitiewedstrijd en scoorde één keer. Bij FC Rijnvogels hoopt de exponent uit de jeugdopleiding van de blauwwitten zich verder te kunnen ontwikkelen als voetballer. Uiteraard zal Guijt er alles aan doen om het seizoen op sportpark Nieuw Zuid in stijl te kunnen afsluiten.

Het Technisch Management feliciteert Almeida en Bekooij met de contractverlengingen. Daarnaast wordt Guijt hartelijk bedankt voor zijn bewezen diensten. Het Technisch Management wil hem heel veel succes wensen met het vervolg van zijn sportieve carrière.

Geef een antwoord