Supportersvereniging huldigt Derek van der Plas

Voorafgaand aan het duel met Sportlust’46 zal de middenvelder tevens door het clubbestuur in het zonnetje gezet worden
Op 12 januari jl. speelde Derek van der Plas een bijzondere wedstrijd. In het duel met v.v. Montfoort verscheen de hardwerkende middenvelder voor de 250e (!) keer aan de aftrap van een officiële wedstrijd van het vlaggenschip van Quick Boys. Een prachtige mijlpaal voor het blauwwitte boegbeeld! De Supportersvereniging verraste Van der Plas vanavond daarom met een overheerlijke taart. 

Op zaterdag 5 mei 2001 maakte Van der Plas in het thuisduel met Ter Leede zijn officiële debuut in de basisopstelling van Quick Boys. Onder het trainersduo Gert Aandewiel en Arjen van der Werf groeide de blauwwitte motor uit tot een vaste waarde. In de seizoenen 2002-2003 en 2003-2004 won Van der Plas, afkomstig uit de eigen jeugdopleiding, met Quick Boys de titel in de Hoofdklasse A. Dankzij de winnende treffer van Van der Plas in het uitduel met DOVO pakten de blauwwitten in het laatstgenoemde voetbaljaar bovendien de zaterdagtitel. De tweestrijd met HSC’21/Brein om de algehele amateurtitel zal Van der Plas altijd in het geheugen gegrift blijven. In totaal heeft Van der Plas tot nu liefst 74 doelpunten gescoord, waarbij de treffer op zaterdag 29 mei 2004 in de uitwedstrijd tegen DOVO zijn belangrijkste productie is geweest. Van der Plas staat te boek als een zeer loyale speler die zijn club altijd trouw is gebleven, in goede en slechte tijden.

Marco van Duijn, voorzitter van de Supportersvereniging, overhandigde vanavond in de kleedkamer de taart aan Derek van der Plas. Voorafgaand aan het thuisduel met Sportlust’46 op sportpark Nieuw Zuid zal Derek tevens in het zonnetje gezet worden door het bestuur van de club. 

Geef een antwoord