Quick Boys weet Kevin Sip langer aan zich te binden

De talentvolle keeper wil zich verder ontwikkelen op sportpark Nieuw Zuid
Het Technisch Management van K.v.v. Quick Boys is verheugd te kunnen mededelen dat met Kevin Sip overeenstemming is bereikt over een langer verblijf op sportpark Nieuw Zuid. Derhalve zal het grote talent ook in het seizoen 2013-2014 de kans krijgen zich te profileren bij de blauwwitten.

De boomlange Sip (20) is een exponent uit de eigen school. De keeper doorliep de jeugdopleiding van de blauwwitten en maakte onderdeel uit van de succesvolle lichting A-junioren die op hoog niveau acteerde. Vorig seizoen speelde hij een belangrijke rol in de gewonnen finale van de beloftencompetitie door in de slotfase op sportpark De Krom een strafschop van Katwijk-speler Donny van Oijen te keren.
Sip heeft een blauwwit hart en hoopt veel te kunnen leren van de ervaren eerste doelman Patrick de Groot. In het huidige voetbaljaar heeft Sip een uitstekende ontwikkeling doorgemaakt. In potentie kan Sip uitgroeien tot een vaste waarde onder de lat bij Quick Boys. De keeper wil in zichzelf investeren en is blij met het feit dat hij de kans krijgt om zich komend jaar verder te ontwikkelen op sportpark Nieuw Zuid. 

Het Technisch Management is verheugd met de contractverlenging van de talentvolle Sip waarmee de identiteit van Quick Boys gewaarborgd blijft.

Geef een antwoord