Drietal langer op Nieuw Zuid

Reinhard Breinburg, Mike Filippo en Ruben van der Does ook volgend seizoen actief bij K.v.v. Quick Boys
Het Technisch Management van K.v.v. Quick Boys heeft met Reinhard Breinburg, Mike Filippo en Ruben van der Does overeenstemming bereikt over een langer verblijf op sportpark Nieuw Zuid. Tot groot genoegen van het Technisch Management zullen deze drie spelers ook in het seizoen 2013-2014 de clubkleuren van Quick Boys verdedigen.

Verdediger Breinburg (foto onder) is bezig aan zijn eerste seizoen op sportpark Nieuw Zuid. De 28-jarige international van Aruba genoot zijn opleiding bij Feyenoord. Breinburg maakte zijn debuut in het betaalde voetbal bij FC Dordrecht. In zes seizoenen in de Eerste Divisie speelde hij 132 wedstrijden. In het seizoen 2010-2011 maakte Breinburg de overstap naar de amateurs van Barendrecht, waarmee hij twee jaar in de Topklasse speelde. Breinburg is een fysiek sterke mandekker die de nodige ervaring heeft opgedaan in het betaalde voetbal en op het allerhoogste amateurniveau. Dit seizoen is de ex-prof een vaste waarde bij de blauwwitten.

Leidenaar Mike Filippo is sinds het seizoen 2004-2005 lid van Quick Boys en heeft de zeer gewaardeerde jeugdopleiding van de blauwwitten doorlopen. Vorig seizoen groeide de 22-jarige linksback uit tot een onomstreden basisspeler van de hoofdmacht. De rappe Filippo maakte een uitstekende ontwikkeling door en werd vanwege zijn goede spel verkozen tot talent van het jaar. Ook in het huidige voetbaljaar verschijnt de felle verdediger zeer regelmatig aan de aftrap van de competitiewedstrijden van de blauwwitten. 

Ruben van der Does (21) is eveneens een exponent van de geprezen jeugdopleiding van Quick Boys. De getalenteerde doelman, bezig aan zijn derde seizoen in de A-selectie van de blauwwitten, ontwikkelt zich volop tijdens trainingen en duels met het vlaggenschip. Aan de hand van Patrick de Groot zal de jonge Van der Does verder moeten groeien om in de toekomst een vaste kracht van het eerste elftal te kunnen worden. De linksbenige Van der Does is graag bereid om de uitdaging op Nieuw Zuid aan te gaan en zal derhalve ook volgend seizoen deel uitmaken van de A-selectie van Quick Boys.

Het Technisch Management van Quick Boys wenst het drietal veel succes toe met het vervolg van de sportieve carrières op sportpark Nieuw Zuid.

Geef een antwoord