Collecte Team Bollenstreek voor Roparun

Tijdens wedstrijd tegen VVA’71
Aanstaande zaterdag is Roparun Team 114 / Team Bollenstreek weer van de partij op sportpark Nieuw Zuid.  Wij zijn er om te collecteren voor het goede doel. Jullie zijn er om de verrichtingen van jullie club te volgen.

Als Team Bollenstreek gaan we op voor de 10e Roparun. Voor ons een bijzondere jaargang met maar één grote wens: weer hoger eindigen dan vorig jaar met onze bijdrage aan de stichting Roparun. Een stichting die zich inzet om er te zijn voor mensen met kanker.

Deze 10e Roparun wordt een extra sportieve tegenprestatie voor alle ondersteuning in geld en goederen die wij gedurende 10 jaar ontvingen voor het goede doel. Dat bereikten wij met allerlei actie.

Zaterdag zijn wij daarom present bij de wedstrijd k.v.v. Quick Boys – VVA ’71 om onze jaarlijkse collecte te houden voor de stichting Roparun. Wij hopen dan te kunnen scoren voor het goede doel. We doen het immers voor onze zieke medemens. Zij die vanwege de ziekte kanker dat alles wat wij nog kunnen doen moeten (gaan) missen.

In een paar woorden heeft de slogan van de stichting Roparun een bewogen boodschap in zich: “trachten leven toe te voegen aan de dagen waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.

Wij rekenen op u a.s. zaterdag op sportpark Nieuw Zuid.

De collectanten van
Roparun Team 114
Team Bollenstreek

Geef een antwoord