Opnieuw drie sponsors toegetreden tot de Businessclub

Goud, zilver en brons ….
Het bestuur van de Businessclub Quick Boys is verheugd om te kunnen melden dat drie nieuwe sponsors zich aan onze mooie club hebben verbonden.

Goudsponsor: Zorgboodschap
Juul Vredenbregt was reeds aan de club verbonden middels Eetgemak. Afgelopen jaar is Juul samen met zijn compagnon een nieuw bedrijf gestart: Zorgboodschap. Door de plezierige samenwerking het afgelopen jaar tussen Eetgemak en de Businessclub heeft men besloten om met Zorgboodschap ook Goudsponsor te worden van Quick Boys. Zorgboodschap is de online supermarkt voor alle dagelijkse boodschappen. De intramurale en extramurale foodservicespecialist op het gebied van kleinschalig wonen en thuisniveau. (Voor meer informatie www.zorgboodschap.nl ).
 
Foto boven: Juul Vredenbregt (Zorgboodschap), Mathijs van der Plas (BC)
 

Zilversponsor:
Tennisvereniging De Boekhorst

Michiel Parlevliet, clubhuisbeheerder van T.V. De Boekhorst, kwam als kleine jongen al op Nieuw Zuid. De laatste jaren kwam hij geregeld een wedstrijd kijken met zijn vrienden. Thans heeft Michiel besloten om zich ook als sponsor te verbinden aan onze vereniging. Wij heten Michiel van harte welkom.
 
Foto midden: Michiel Parlevliet (T.V. De Boekhorst), Cor Hus (relatiemanager), Mathijs van der Plas (BC)
 

Bronssponsor
: MB Dustcontrol

Het bestuur is bijzonder trots om te kunnen melden dat oud-eerste elftalspeler Bennie van Fruchten zich als sponsor heeft verbonden aan Quick Boys. Bennie maakt in de jeugd de overstap naar Quick Boys. Na een kort uitstapje is hij weer op het oude nest teruggekeerd als keeper van Quick Boys 7. Om zijn clubgevoel te onderstrepen heeft hij besloten om met zijn bedrijf MB Dustcontrol lid te worden van Businessclub.
MB Dustcontrol heeft zich al enkele jaren gespecialiseerd in het adviseren en oplossen van de veel voorkomende problematiek ten aanzien van de ontwikkeling van fijnstof. Problemen die onder meer voorkomen bij sloop en recycling en op- en overslag ( voor meer informatie www.nevelkanon.nl ).

Foto onder: Bennie van Fruchten (MB Dustcontrol), Mathijs van der Plas ( BC)

Het Businessclubbestuur hoopt op een langdurige en plezierige samenwerking met bovengenoemde sponsors!

Geef een antwoord