Gerard de Geus verlaat Quick Boys

De Rotterdammer neemt na vijf seizoenen afscheid van sportpark Nieuw Zuid
Aan het einde van het huidige seizoen zal trainer Gerard de Geus vertrekken bij Quick Boys. De Rotterdammer is bezig aan zijn vijfde seizoen op sportpark Nieuw Zuid.

De Geus is vanaf 2008 in dienst bij K.v.v. Quick Boys. Nadat hij begon als trainer van het derde elftal, werd De Geus aan het begin van het seizoen 2009-2010 toegevoegd aan de trainersstaf van Quick Boys A1. Zijn werkzaamheden op sportpark Nieuw Zuid combineerde De Geus met de tijdrovende opleiding TC1-jeugd. Zo liep hij onder andere stage bij NAC Breda. In mei 2011 slaagde hij voor de opleiding.  Inmiddels was hij eindverantwoordelijke bij de A-junioren bij Quick Boys. Vorig seizoen werd  De Geus aangesteld als trainer van Quick Boys 2. Na het vertrek van Jos van Eck in oktober 2012 werd hem gevraagd om als ad-interim hoofdtrainer van het eerste elftal te gaan fungeren. Hij heeft toen in het belang van de club besloten om deze zware verantwoordelijkheid op zich te nemen. Niet veel later werd bekend dat De Geus het seizoen zou gaan afmaken.

In goed overleg met het Technisch Management heeft De Geus besloten om na vijf jaar Quick Boys een einde te maken aan de prettige samenwerking en op zoek te gaan naar nieuwe uitdagingen. Het Technisch Management en het Bestuur van K.v.v. Quick Boys wil hem hartelijk danken voor bewezen diensten en wenst hem veel succes toe met zijn verdere sportieve carrière.

Geef een antwoord