Overnachting E-pupillen 2013

De 15e editie is een zonnige geworden.
De jaarlijkse overnachting van de E-pupillen is weer een daverend succes geworden!
 
Op woensdag 1 mei begonnen de jaarlijkse kampeerdagen met het opbouwen van het tentenkamp op veld 2. Na twee uur stond alles op de juiste plek.

De volgende dag om 14.30 uur meldden de ruim 80 pupillen zich. Nadat ieder een plek had gevonden werden de slaapzakken opgeblazen door de begeleiding.
Er werden vervolgens per zeven personen teams samengesteld, elk met de naam van een land. Om 15.30 uur werd er gestart met het Voetgolf: zo snel mogelijk allerlei opdrachten uitvoeren rondom het sportpark.
Na afloop werd er nog wat gevoetbald.

Om 18.00 uur werd er gegeten in de grote zaal van de kantine: patat en frikadellen.
Hierna werd er weer een spel gedaan: de teams moesten 12 Quick Boys-vragen beantwoorden.

Inmiddels werden de voorbereidingen getroffen voor het nachtspel: Dirk Barnhoorn ging een speurtocht uitzetten in de duinen en hij nam 12 spoken mee.
Om 21.45 uur ging iedereen in groepen van 15-20 personen op pad voor dit nachtspel.

Intussen werd er op Nieuw Zuid door Kees en Henk gestart met de kibbelingen. Helaas kon ons aller Kees de Droebel hierbij deze keer niet aanwezig zijn, na een knie-operatie.

Om middernacht kwamen de hongerige troepen terug op het sportpark en werden daar gevoerd met kibbeling, frikadellen en drinken.
Een enkeling ging daarna al de slaapzak opzoeken.

Na een rustige nacht ging iedereen op vrijdagochtend om 8.30 uur aan het ontbijt om krachten op te doen voor het voetbaltoernooi. Dit was georganiseerd door Henk en Jan, samen met vier scheidsrechters.

Intussen kon de nog aanwezige begeleiding de tenten opruimen, die gelukkig kurkdroog konden worden ingepakt.
Om 12.30 uur werden de pupillen weer opgehaald.

Ook deze keer is het weer een zeer geslaagd evenement geworden. Gelukkig met beter weer dan vorig jaar, toen het veld blank stond.

De Jeugd Activiteiten Comissie wil alle vrijwilligers bedanken voor hun inzet tijdens deze dagen, en de sponsors voor hun bijdrage.
Horesca/Horecavo voor het beschikbaar stellen van de patat, en de Club Van Honderd voor hun financiële bijdrage aan dit evenement.
Verder Dirk Barnhoorn voor het nachtspel en Kees van Duijn en Henk Schouten voor het bakken van de vis. Elly Guijt en Corrie Mol voor hun hulp. Mark Parlevliet (Quick Boys 21) van Parlevliet & van der Plas voor het leveren van de heerlijke vis.
En fotograaf Dolf van der Meij. (Hier een link naar de foto’s)

Maar natuurlijk willen we ook hartelijk dank zeggen tegen de vrijwilligers die we niet genoemd hebben.
 

ER ZIJN NOG SPULLEN BLIJVEN LIGGEN VAN DE OVERNACHTING!
BENT U IETS KWIJT? NEEM CONTACT OP MET JAN KUIJT: 06-53858019

Geef een antwoord