Jaap van Duijn terug bij Quick Boys (UPDATE)

De eigen kweek sluit volgend seizoen aan bij de selectie van trainer Ted Verdonkschot
Na afwezigheid van twee seizoenen verdedigt Jaap van Duijn (22) met ingang van volgend seizoen opnieuw de clubkleuren van Quick Boys. Het Technisch Management heeft overeenstemming bereikt voor een 1-jarig contract met de speler die enige tijd geleden heeft aangegeven zijn huidige club Spakenburg de rug toe te keren.

Van Duijn groeide op bij Quick Boys en werd als A-junior weggeplukt door PSV. In Eindhoven speelde de buitenspeler in PSV A1 en het beloftenelftal. Het avontuur in Brabant kreeg geen vervolg en Van Duijn vertrok naar Feyenoord. Ook in Rotterdam kreeg hij de kans in het beloftenelftal. Aan het begin van het seizoen 2010-2011 sloot Jaap van Duijn zich aan bij de selectie van Quick Boys.

Mede dankzij een vliegende start – Van Duijn scoorde negen treffers in de eerste seizoenshelft – wekte hij de interesse van diverse betaald voetbalclubs. Uiteindelijk viel de keuze op ADO Den Haag. Samen met Martijn de Zwart, eveneens een exponent uit de jeugdopleiding van Quick Boys, maakte hij vorig seizoen deel uit van de selectie van de Hofstedelingen. Van Duijn maakte zijn debuut voor ADO Den Haag in de voorronde van de Europa League en kwam als invaller in actie tijdens de uitwedstrijd tegen FC Groningen in de Eredivisie.
Niettemin kwam een einde aan het profavontuur van Van Duijn. De buitenspeler maakte de overstap naar topklasser Spakenburg. Bij de blauwen maakte Van Duijn tot nu toe acht treffers. Ook was de rappe aanvaller met assists betrokken bij diverse doelpunten.
Het Technisch Management is verheugd met de komst van Jaap van Duijn en wenst hem veel succes toe op zijn geliefde sportpark Nieuw Zuid.

Geef een antwoord