Bekerfinale vrouwen

ADO Den Haag Vrouwen vs. FC Twente Vrouwen op vrijdag 31 mei a.s. om 19:30 uur
De vrouwenteams van ADO Den Haag en FC Twente komen vrijdag 31 mei uit in de KNVB bekerfinale. De finalestrijd tussen de regerend bekerhouder ADO Den Haag en de kampioen van Nederland FC Twente vindt plaats op Sportpark Nieuw Zuid in Katwijk, aftrap 19:30 uur.  
De wedstrijd staat onder leiding van Sjouke de Jong. Zij wordt tijdens het treffen geassisteerd door Fijke Hoogendijk en Nicolet Bakker. Shona Shukrula treedt aan als vierde official.

ADO Den Haag wist zich via zeges op Fortuna Sittard (0-7) en SC Telstar (4-2) te plaatsen voor de halve finale van de beker, waarna door de winst op PEC Zwolle (3-2) de finale werd bereikt.  FC Twente haalde de finale door achtereenvolgens RKHVV (1-5), Ajax (1-1 wns) en sc Heerenveen (2-6) te verslaan. Direct na de wedstrijd ontvangt de winnaar van de finale de KNVB beker uit handen van de heren Van Driel, bestuurslid amateurvoetbal en Van Kouterik, projectmanager vrouwenvoetbal.

Toegangskaarten voor dit duel bedragen 3 euro per kaart en zijn in de voorverkoop verkrijgbaar aan de kassa’s bij de stadions van beide finalisten evenals op de wedstrijddag aan de kassa op sportpark Nieuw Zuid.

Accreditatie
Mediavertegenwoordigers die de KNVB bekerfinale voor vrouwen willen bijwonen, kunnen zich aanmelden via persvoorlichting@knvb.nl.
KNVB Persvoorlichting  Koen Adriaanse
Telefoon: +31 343 499 224 (optie 3) 
E-mail: persvoorlichting@knvb.nl

Geef een antwoord