Dick Bos nieuwe keeperstrainer A-selectie

De huidige keeperstrainer van Haaglandia volgt Rob Barkel op
Het Technisch Management deelt mede dat met ingang van het seizoen 2013-2014 Dick Bos (57) als keeperstrainer wordt toegevoegd aan de technische staf van K.v.v. Quick Boys. De inwoner van Naaldwijk zal zich specifiek gaan richten op het trainen van de keepers van Quick Boys 1, 2 en 3. 

Bos, vader van ex-Noordwijk-verdediger Peter Bos, was de afgelopen drie seizoenen werkzaam bij zondagtopklasser Haaglandia. In Rijswijk werkte Bos succesvol samen met Patrick de Groot, de huidige eerste doelman van Quick Boys. In het recente verleden oefende Bos deze functie fulltime uit bij de profs van Sparta Rotterdam en was hij jarenlang actief voor Westlandia. Bos, in het dagelijks leven werkzaam als verzuimconsulent, heeft gedurende zijn actieve voetbalcarrière bovendien heel veel ervaring opgedaan als doelman op amateurniveau. Naast het trainen van doelman van het eerste elftal zal Bos zich ook specifiek richten op het klaarstomen van onze talentvolle keepers Kevin Sip en Ruben van der Does.  

De voorganger van Bos blijft behouden voor de club. De 47-jarige Barkel, die de opleiding Frans Hoek Keeperscoach I en II met succes heeft afgerond, zal volgend seizoen de functie Hoofd Keeperstrainer van de jeugdopleiding van Quick Boys blijven coördineren en uitvoeren en een belangrijke rol gaan spelen in het nieuwe voetbaltechnische opleidingsplan voor de jeugdselecties (VTOP). Naast zijn huidige werkzaamheden is Barkel ook nauw betrokken bij de organisatie van de jaarlijkse keepersdag. Het Technisch management dankt Rob Barkel voor zijn goede inzet bij het eerste elftal gedurende het afgelopen voetbaljaar.

Het Technisch Management wenst de keeperstrainers heel veel succes en plezier toe bij het uitoefenen van hun functies volgend seizoen.

Geef een antwoord