Kick Off Meeting

Een bijeenkomst voor supporters aan de vooravond van het nieuwe seizoen
De voorbereiding op het nieuwe seizoen van Quick Boys 1 is in volle gang. De selectie van de blauwwitten is ten opzichte van het voorgaande voetbaljaar flink gewijzigd, terwijl ook de technische staf van vers bloed is voorzien. Wat kunnen de Quick Boys-supporters van de nieuwe aanwinsten verwachten? Hoe ziet de speelwijze van de nieuwe trainer eruit? En wat zijn de doelstellingen van de club voor het seizoen 2013-2014?    

Tijdens de Open Dag, dit jaar gehouden op zaterdag 17 augustus, konden de supporters al kennismaken met de vernieuwde A-selectie van Quick Boys. Meer gelegenheid tot het stellen van vragen aan bijvoorbeeld trainer Ted Verdonkschot en bestuurslid voetbalzaken Cees Haasnoot, technisch manager Brian Mussche en enkele A-selectiespelers is er tijdens de door de Supportersvereniging georganiseerde Kick Off Meeting aanstaande donderdag. In het clubhuis kan aan de hand van enkele presentaties en stellingen een goed beeld verkregen worden over de krachten, de verwachtingen en de doelstellingen van de blauwwitten.

De avond in de kantine op donderdag 29 augustus begint om 21:00 uur. Presentator is Martijn de Graaff. De Sfeercommissie zal zorgen voor heerlijke (gratis) hapjes. De Supportersvereniging wil langs deze weg iedereen oproepen om deze leuke bijeenkomst bij te wonen.

Geef een antwoord