Succesvolle haringparty businessclubs Quick Boys en Katwijk

Nu met foto’s!
Met Parlevliet & Van der Plas B.V. en Ouwehand Visverwerking B.V. als gezamenlijke hoofdsponsor leek het de beide businessclubs goed om de komst van de nieuwe haring samen te vieren.

Afgelopen zaterdag, 22 juni, in het sfeervolle sponsorhome van Quick Boys, werd onder het genot van een goed smakend hapje en drankje door 350 leden van de twee businessclubs de samenwerking voor de haringparty geprezen.

Het openingswoord werd gehouden door de voorzitter van de businessclub van de gastheren: Jaap van Duijn. Naast zijn dankwoord aan de hoofdsponsor en de organisatie feliciteerde hij de v.v. Katwijk met het behalen van het kampioenschap in de zaterdag topklasse en met het algemeen amateur kampioenschap en riep hij op tot een groots applaus, wat door alle gasten enthousiast werd ingevuld.

De nieuwe haring was top, de wijnen aangeboden door Chiel Kuiper waren excellent, de diverse broden van Bakkerij Van Maanen vonden gretig aftrek en de gang naar de bar werd door iedereen graag gemaakt.

De gastheren en vrouwen lieten niets aan het toeval over en hun gasten werden op culinair gebied flink in de watten gelegd. De muzikale omlijsting werd verzorgd door Rocking Harry uit Eindhoven.

Tijdens de haringparty werd een Amerikaanse veiling gehouden, waarbij een door Ouwehand  Visverwerking beschikbaar gesteld vaatje haring werd geveild.

Alle gasten deden een stevige duit in het spreekwoordelijke zakje en uiteindelijk werd het vaatje haring voor 30 duizend euro afgeveild door veilingmeester en Quick Boys voorzitter Henk Jan van Maanen.

Het vaatje haring kwam uiteindelijk in bezit van de broers Arie en Rick Ouwehand van de firma Berthus Dekker. De inhoud zal op zaterdag 17 augustus tijdens de Open Dag van Quick Boys worden schoongemaakt door Henk Jan van Maanen en worden aangeboden aan beide broers .

Henk Jan van Maanen had samen met zijn collega van de v.v. Katwijk, Willem Guyt, nog een surprise in de binnenzak. Een oefenwedstrijd tussen de twee dorpsgenoten werd geveild en de uiteindelijke koper zou mogen beslissen wie het thuisvoordeel zou krijgen. Deze wedstrijd werd gekocht voor 2.500,- euro door een combinatie van Haasnoot Wonen en bouwbedrijf Lange – van der Plas en zal op Nieuw-Zuid gespeeld worden. Datum en tijd nader te bepalen.

Met bovengenoemde ingrediënten werd deze gezamenlijk haringparty een meer dan zeer geslaagde avond.
Een uniek evenement waar zowel de besturen van beide businessclubs als de hoofdsponsor Parlevliet & Van der Plas B.V. en Ouwehand Visverwerking B.V. trots op zijn.

De hoofdsponsors en besturen hebben de intentie uitgesproken om dit evenement jaarlijks te vieren op wisselende locatie. Dus volgend seizoen zal de haringparty waarschijnlijk plaats vinden in de nieuw te realiseren businessclubruimte van de v.v. Katwijk.

(foto’s: zie fotomap linksboven)

Geef een antwoord