Pascal van der Plas lang uit de roulatie

De verdediger is reeds voor de eerste keer onder het mes gegaan
Vorige week kreeg Pascal van der Plas slecht nieuws te horen. Pascal heeft in de oefenwedstrijd tegen RKAVV op 13 augustus jl. zijn knie ernstig verdraaid met als gevolg dat zowel zijn meniscus als zijn kruisband zijn beschadigd. Hij is inmiddels al een keer geopereerd om de knie schoon te maken. “Daarbij zijn stukjes van de meniscus en resten van de kruisband verwijderd,” legt verzorger Jan Loenen uit. 

Hij vervolgt: “Nu volgt er een proces van trainen om zijn bovenbeen sterker te maken. Dit proces zal worden begeleid door Wim Hoek, fysiotherapeut van Paramedisch Centrum Katwijk-Rijnsburg en ook verbonden aan onze club. Daarna zal Pascal opnieuw moeten worden geopereerd, gevolgd door een lang en intensief revalidatieproces. Voor Pascal betekent dit waarschijnlijk een verloren seizoen, maar via de begeleiding en verzorging zal er alles aan worden gedaan om hem sterker terug te laten komen.” 
 
Op het supportersforum heeft Pascal gereageerd op de steunbetuigingen die hij heeft mogen ontvangen. Hij heeft de ambitie om sterker dan ooit terug te keren op de velden. Langs deze weg wordt Pascal heel veel sterkte en succes toegewenst in het revalidatieproces.

Geef een antwoord