Tomas Arroyo beloond met contract

De eigen kweek is uitgegroeid tot een volwaardig lid van de A-selectie
In aanloop naar het nieuwe seizoen heeft Tomas Arroyo (18) de kans gekregen zich te profileren in de A-selectie van Quick Boys. Gedurende de lopende voorbereiding maakt de jeugdige verdediger tijdens wedstrijden en trainingen een uitstekende indruk op de technische staf. Om die reden heeft Arroyo een plaats in de definitieve A-selectie van de blauwwitten weten te bemachtigen en wordt het talent beloond met een volwaardig contract. Tijdens de Kick Off Meeting van afgelopen donderdag vond de ondertekening van de overeenkomst plaats.

Gegeven de ambities en doelstellingen van K.v.v. Quick Boys is het van groot belang om talenten aan de club te binden en te laten doorstromen naar de A-selectie. Tomas Arroyo was de eerste jeugdspeler die door het Technisch Management een jeugdcontract kreeg aangeboden. Arroyo werd op jonge leeftijd gescout door Ajax en speelde vier seizoenen in de jeugdopleiding van de Amsterdammers. Op vijftienjarige leeftijd debuteerde het talent in het eerste elftal van Foreholte. De CIOS-student kwam vorig seizoen met Quick Boys A1 uit in de landelijke 2e Divisie B en won als basisspeler van Jong Quick Boys de beloftencompetitie. 

Het Technische Management is zeer tevreden over de ontwikkeling die Tomas momenteel doormaakt en hoopt dat het contractaanbod hem zal stimuleren om uit te groeien tot een vaste basisspeler in de toekomst.

Geef een antwoord