Spelregels Jeugdkledingplan

Hoe kunnen de tenues zo lang mogelijk mooi blijven?
De afgelopen weken zijn de tenues uitgedeeld aan alle teams. Het ziet er werkelijk schitterend uit! Uiteraard willen wij dit ook zou houden, het is namelijk de bedoeling dat de tenues de komende vier jaar meegaan. 

Tijdens het uitdelen is gevraagd aan de begeleiders om de shirts gezamelijk te wassen en de broeken en sokken door de ouders/verzorgers zelf. Tijdens het uitdelen van de tenues is ook een tas meegegeven en deze is bedoeld om na de wedstrijd de shirts in te kunnen doen, om zo mee te kunnen nemen voor de wasbeurt. We horen dat heel veel teams dit doen, maar helaas nog niet alle. Hierbij het vriendelijke verzoek om dit wel te doen en hier vanaf a.s. zaterdag mee te starten.Helaas hebben we kunnen zien dat er ook kinderen in deze shirts komen trainen en zelfs na de wedfstrijd de hele zaterdag erin blijven lopen. We weten dat het hele mooie shirts zijn, maar dit is zeker niet de bedoeling. We gaan er vanuit dat vanaf zaterdag dit niet meer voorkomt omdat de shirts gezamelijk worden gewassen. 

We moeten er samen voor zorgen dat de tenues langdurig kunnen worden gedragen en wij rekenen dan ook op jullie medewerking. Als laatste nog een tip voor het dragen van het shirt: graag het shirt in de broek dragen. Succes en veel voetbalplezier toegewenst! 

Coördinatoren Jeugdkledingplan K.v.v. Quick Boys

Geef een antwoord