Een hart onder de riem voor Willem van Duijn

De speler van Quick Boys 8 maakt een moeilijke periode door
Bij Willem van Duijn, een speler van het achtste elftal van Quick Boys, is enige tijd geleden helaas ALL (Acute Lymfatische Leukemie) gediagnosticeerd door de artsen. Een verschrikkelijk bericht voor hemzelf, zijn familie, zijn vrienden en overige kennissen. Ook als vereniging zijn wij door het vreselijke bericht opgeschrikt, want Willem is al jaren met veel plezier lid van Quick Boys. Dan is voetbal opeens maar bijzaak.    

Willem (20) heeft inmiddels al twee kuren ondergaan, maar moet nog een lang en zwaar medisch traject volgen. Om Willem een spreekwoordelijk hart onder de riem te steken in deze moeilijke tijd heeft Maarten Woudenberg, aanvoerder van het eerste elftal, afgelopen donderdag namens de A-selectie van Quick Boys en de hele vereniging, een origineel wedstrijdshirt aangeboden met alle handtekeningen van de spelers. Een tastbare steun van het eerste elftal en de club aan Willem en zijn familie, die dit alles alles zeer op prijs stelden. 

Langs deze weg wordt Willem en zijn familie alle sterkte in deze moeilijke tijd toegewenst. Wij bidden voor een spoedig herstel en hopen dat hij veel kracht mag ontvangen.

Geef een antwoord