Gezocht: medewerkers voor het secretariaat

Wie komt het leuke team versterken?
Het secretariaat van K.v.v. Quick Boys is op zoek naar uitbreiding van het team! In het kader van het verder professionaliseren van het secretariaat zijn we op zoek naar mensen die een klein aantal uur in de week wat werkzaamheden willen uitvoeren voor onze vereniging.

Wat wij zoeken
In deze veelzijdige functie ben je het gezicht van onze vereniging. Je werkplek is het secretariaat, waar je de telefoon aanneemt, afhandelt en doorverbindt. Ook ontvang en begeleid je bezoekers en verzorg je de afhandeling van aanmeldingen en vragen van de leden aan het loket. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het afhandelen van binnenkomende e-mails, het verwerken van de in- en uitgaande post.

Functie-eisen
Je kunt werken met Outlook, Word en Excel op gevorderd niveau. Ook beheers je de Nederlandse taal goed, zowel in woord als in geschrift.Tevens ben je pro actief, doortastend en voel je je betrokken bij de vereniging. We zoeken personen die niet afwachtend zijn, maar die zelf werk zoeken en oppakken.

Wat wij bieden
De functie is parttime voor ca. 3 uur per week. Het werk is onbetaald, maar jij bent onbetaalbaar! Wij bieden een prettige werksfeer met leuke collega’s. Ons team wisselt elkaar af op een dinsdag- en donderdagavond en een zaterdagochtend of middag.

Heb jij interesse? Wacht dan niet langer en reageer via secretariaat@quickboys.nl of bel Pieter van der Plas, secretaris K.v.v. Quick Boys, mobiel te bereiken via 06-12464593. Maar even binnenstappen op het secretariaat kan ook!

Geef een antwoord