Nieuwe overeenkomst met Rabobank Katwijk

De financiële dienstverlener verbindt zich voor de komende drie seizoenen aan de jeugdopleiding van Quick Boys
Op zaterdag 12 oktober jl. is voorafgaand aan de competitiewedstrijd tussen Quick Boys en VVA’71 (3-1) een nieuw, driejarig sponsorcontract tussen K.v.v. Quick Boys en Rabobank Katwijk officieel ondertekend. De financiële dienstverlener is naast Goudsponsor van de Businessclub ook partner van de jeugdopleiding van de blauwwitten. 

Sinds jaar en dag sponsort de Rabobank wieler-, hockey- en paarden- én voetbalsport. De bank ondersteunt niet alleen de toppers en de talentopleiding maar faciliteert lokaal ook recreatieve sport en jeugdsport. Verenigingen zorgen voor sociale verbondenheid en dat is winst voor de hele samenleving! Rabobank Katwijk vindt het belangrijk om het lokale verenigingsleven te stimuleren. 

Ook het bestuur van K.v.v. Quick Boys is uiteraard zeer verheugd de samenwerking met de Rabobank Katwijk de komende drie jaar te kunnen verlengen en is ervan overtuigd dat de sponsoring een positieve invloed zal hebben op de ontwikkeling van de jeugdopleiding van de club. Op de foto hieronder ondertekenen (v.l.n.r.) Henk-Jan van Maanen (voorzitter K.v.v. Quick Boys), Peter Mathot (algemeen directeur Rabobank Katwijk) en Martin Haasnoot (bestuurslid commerciële zaken K.v.v. Quick Boys) het nieuwe samenwerkingsverband.

Geef een antwoord