Check-out leukste club enorm succes!

Quick Boys geeft visitekaartje af aan Radio 538 en ING
De check-out van Radio 538 en ING voor de verkiezing van "de leukste club van Nederland" is volgens jurylid Robin Leféber (538) een fantastische check-out geweest. Samen met Oud-International Rob Witschge en ING Directeur Marcel Beckers mocht de DJ kennis maken met de clubliefde voor Quick Boys.


Het filmpje gemaakt door Radio 538 TV.

Na een daverend ontvangst op het bomvolle "Nieuw Zuid" door o.a. Dirk Kuijt, die speciaal voor deze gelegenheid uit Turkije was overgekomen en eerder die dag zijn speldje in ontvangst mocht nemen voor 25 jaar lidmaatschap, kreeg de jury een rondleiding langs verschillende activiteiten. Leden, supporters en sponsors waren gevraagd deel uit te maken van deze activiteiten. Dat hier overduidelijk gehoor aan is gegeven bleek uit de uitvoering van de check-out. De support tijdens de opdrachten was enorm! Ook het massaal zingen van het speciaal voor deze actie aangepaste clublied was overweldigend. Quick Boys moest dé vrijwilliger van de club presenteren aan de jury en niemand anders dan Theo Bleyi mocht de felicitaties en bloemen in ontvangst nemen van Rob Witschge. Om de clubliefde voor Quick Boys nog maar eens duidelijk te maken presenteerden jeugdspelers een groot zeil met daarop alle ingestuurde vakantiefoto’s van de afgelopen jaren waarop te zien is dat mensen hun club zelfs mee op vakantie nemen naar alle uithoeken van de wereld. 

Nadat onze clubroom, een facelift voor de kantine, getoond was aan de jury mocht Robin Leféber de check-out afsluiten door een waar vuurwerkspektakel te ontsteken. Het team van de organisatie wil alle supporters en iedereen die heeft meegeholpen deze dag tot een succes te maken bedanken. In het bijzonder een woord van dank aan de selectie van Quick Boys, Ouwehand Visverwerking, Meesterbakker van Maanen, Station Drukwerk, Boels Verhuur en Haasnoot Wonen.

Geef een antwoord