Inleveren inschrijfformulieren speculaaspoppenactie

Lever de formulieren uiterlijk aanstaande zaterdag in bij de dames van de webshop
Aanstaande zaterdag moeten de inschrijfformulieren en de opbrengst worden ingeleverd bij de dames van de shop. De dames van de shop zullen de formulieren en het geld inzamelen en hiervan een administratie bijhouden. Daarnaast krijgen de kinderen hun eigen deel van het inschrijfformulier weer mee naar huis als bewijs van inlevering en deelname. 
 
Zoals jullie weten zijn er voor de jongens en meisjes en voor het team die de meeste speculaaspoppen verkopen prachtige prijzen te winnen, zoals met het team die de meeste poppen verkoopt naar een wedstrijd van het Nederlands Elftal, inclusief begeleiders, een I-pad voor diegene die de meeste poppen verkoopt en nog verschillende I-pod shuffles en diverse cadeaubonnen voor de plaatsen 2 t/m 10 beste verkopers of verkoopsters.   
De speculaaspoppen worden op bestelling gemaakt, zodat ze heerlijk vers kunnen worden uitgedeeld aan de kopers. Het ophalen van de speculaaspoppen kan op zaterdag 30 november a.s. in de shop, zodat de kinderen hun verkochten poppen kunnen gaan bezorgen aan de mensen vóór donderdag 5 december.    

De bekendmaking van het beste team en de beste verkopers/verkoopsters is op zaterdag 7 december en zal bekend worden gemaakt op de website. De kinderen hebben nu nog een paar dagen de tijd om speculaaspoppen te verkopen om kans te maken op die prachtige prijzen. 
Alvast bedankt voor jullie medewerking.

Geef een antwoord