Clubdroom Quick Boys gepresenteerd aan jury van De Leukste Amateurclub van Nederland

Tijdens de check-out van zaterdag 16 november op sportpark Nieuw Zuid

De video behoort bij de presentatie van de Clubdroom van Quick Boys aan de check-out Jury van De Leukste Club van Nederland. De jury bestond uit: Robin Leféber (538), oud-International Rob Witschge en ING Directeur Marcel Beckers

De Clubdroom komt hier op neer:
"Het clubhuis / de kantine is de plek waar onze hele actie eigenlijk om draait. Zoals inmiddels bekend, de clubdroom van Quick Boys is om het clubhuis / de kantine van Quick Boys eens grondig onder handen te nemen, deze locatie is het kloppende hart van onze vereniging. Dit is de plek waar iedereen van de club bij elkaar komt, voor en na de wedstrijd maar ook doordeweeks. Dit resulteert in veel gezelligheid en zoals elke vereniging natuurlijk dat van zichzelf zal vinden zorgt ons clubhuis voor een sfeer dat wij Quick Boys de leukste amateurclub van Nederland vinden.
Onze wens is een vernieuwde kantine waarin het voetbalgevoel en gezelligheid nog meer kan worden ervaren. Ons clubhuis is al wat verouderd en ook op het gebied van duurzaam verantwoord verenigen kan het wel een opknapbeurt gebruiken! Deze video bevat beelden en foto’s van de bouw van de huidige kantine (1965-1967) door de Quick Boys vrijwilligers uit die periode, het mooie is dat vele van die vrijwilligers nog steeds lid zijn van onze vereniging waarmee de enorme betrokkenheid duidelijk wordt. De bouw wordt gevolgd door wat beelden die een goede indruk geven hoe gezellig het hier altijd is. En tot slot wordt de video afgesloten met enkele foto’s van de Businessclub om te laten zien hoe een mooie inrichting en aankleding nog meer sfeer kan creëren."

Geef een antwoord