Trainingskamp Tenerife (dag 2, 3 en 4)

De A-selectie bereidt zich voor op de tweede seizoenshelft
De omstandigheden op Tenerife zijn uitstekend. Het gezelschap verblijft in Hotel Jacaranda, een perfecte uitvalsbasis. De A-selectie is overigens nagenoeg compleet: Thom de Vries (blessure) en David Almeida (studieverplichtingen) zijn achtergebleven in Nederland. Overigens heeft laatstgenoemde deze week zijn rentree gemaakt bij het tweede elftal. De rechtsback is weer volledig inzetbaar na zijn zware achillespeesblessure.

De sfeer in de groep is uitstekend. Er wordt uitstekend getraind, maar er is daarnaast voldoende tijd voor ontspanning. Ook Technisch Manager Brian Mussche is aanwezig op Tenerife en voert samen met Ted Verdonkschot en Jasper Keting de evaluatiegesprekken met de spelers. Het trainingkamp is een ideaal moment om met de spelers terug te blikken op de eerste seizoenshelft en een goede basis te leggen voor een succesvolle tweede helft van het seizoen. 

Ook vandaag werkte de selectie een training af. Onder leiding van hersteltrainer Jan Loenen kwam ook Pascal van der Plas in actie. De linkspoot, herstellende van een zware knieblessure, volgt een individueel programma op het Spaanse eiland. Zijn revalidatie verloopt naar grote tevredenheid.  Aan het slot van de training moesten de spelers proberen vanaf de middelijn de deklat te raken. Drie spelers slaagden voor deze uitdagende proef: Jaap van Duijn, Milan Hoek en Harry Zwarthoed waren de gelukkigen. Aan het begin van de training was Van Duijn minder gelukkig: samen met Jaco van der Bent maakte hij kennis met de Poort der Zuchten. De insiders weten dan genoeg…

Morgen (dinsdag) treedt Quick Boys in Playa de Las Americas aan tegen C.D. Marino. Het eerste oefenduel van 2014 van de blauwwitten begint om 20:00 uur plaatselijke tijd.

Geef een antwoord