Quick Boys 1 op zoek naar materiaalverzorger (m/v)

Wie wil bijdragen aan het succes van het eerste elftal?
De club is op zoek naar een materiaalverzorger (m/v) die het eerste elftal op vrijwillige basis wil ondersteunen. De materiaalverzorger zorgt ervoor dat rondom de trainingen en wedstrijden van de blauwwitten de materialen en kleding honderd procent in orde zijn en draagt daarmee bij aan het succes van het eerste elftal. Verder verzorgt de materiaalverzorger de (sport)dranken in de kleedkamer na wedstrijden en trainingen, wordt de voorraad materialen en kleding bewaakt en houdt met name rondom wedstrijden rekening met de persoonlijke wensen van spelers met betrekking tot kleding en schoeisel.

De materiaalverzorger dient op maandag-, dinsdag- en donderdagavond aanwezig te zijn bij de trainingssessies van Quick Boys 1 en is op zaterdag present bij wedstrijden van het eerste elftal en wordt bij zijn werkzaamheden alléén op zaterdag ondersteund door materiaalman Theo Bleij. Verder is de materiaalverzorger aanwezig bij de trainingskampen in het voorjaar en tijdens de winterstop. De club biedt een leuke inspirerende werkomgeving en veel waardering voor deze belangrijke taak. De begeleidingsstaf hoopt u spoedig te mogen verwelkomen in het team!

Voor meer informatie of vragen over de functie van materiaalverzorger kunt u contact opnemen met Michael van Beelen  (e-mail: info@michaelvanbeelen.nl of mobiel: 06-51402322), de teammanager van Quick Boys 1. Langs die weg kunt u ook uw interesse kenbaar maken voor de functie waarna een kennismakingsgesprek zal plaatsvinden.

Geef een antwoord