Prijsuitreiking Speculaaspoppenactie

Dixons Katwijk, Evolis Nederland en Pluimgraaff Mode & Sport stelden prachtige prijzen ter beschikking aan de winnaars
Afgelopen zaterdag zijn door voorzitter Henk-Jan van Maanen de fantastische prijzen uitgereikt aan de vele winnaars van de Quick Boys Speculaaspoppenactie. De winnaars ontvingen mooie prijzen op het hoofdveld onder het applaus van de vele supporters op de tribune. 

Eerder die week werd de hoofdprijs uitgereikt aan de grote winnaar van de speculaaspoppenactie: Coen Peeman. Coen verkocht maar liefst 40 speculaaspoppen en won hiermee de nieuwste iPad Air. Deze mooie prijs is geschonken door Dixons. Op de foto rechts krijgt Coen uit handen van dhr. Bogerd van het Dixons-filiaal in Katwijk de iPad overhandigd. Wij willen Dixons hartelijk danken voor het mogelijk maken van deze prachtige prijs. Wij hebben kunnen zien dat het filiaal in Katwijk een enorme metamorfose heeft ondergaan. De traditionele, met vitrines gevulde winkel is veranderd in een frisse, toegankelijke experiencestore waar de consument de laatste, nieuwe producten kan uitproberen. En waar integratie van on- en offline een belangrijke rol speelt. Breng gerust een bezoek aan de nieuwe mooie winkel aan de Noordzeepassage in Katwijk.  

Verder willen wij ook onze andere sponsoren hartelijk bedanken voor het beschikbaar stellen van de mooie prijzen. De iPod-shuffles zijn gesponsord door Evolis Nederland. Evolis is de specialist op het gebied van cardprinters en de implementatie van cardprinters. Tevens leveren zij ook blanco- en voorbedrukte passen en alle consumables voor de printers. Neem eens een kijkje op de website: www.evolis-nederland.nl.
De kadobonnen zijn beschikbaar gesteld door Pluimgraaff Mode en Sport. Pluimgraaff Mode en Sport is een begrip in Katwijk voor dames, heren- en kindermode en natuurlijk ook voor schoenen en sport. Ga eens langs in een van de winkels in het centrum van Katwijk.
Tot slot bedanken wij de club voor het beschikbaar stellen van de vrijkaarten voor het bezoeken van een wedstrijd van het Nederlands Elftal voor het winnende team. 

We kunnen terugkijken op een heel leuke en geslaagde actie en kunnen van de opbrengst weer leuke activiteiten organiseren voor onze jeugd. Volgend jaar gaan zeker weer een Speculaaspoppenactie organiseren en hopen dat we nog meer poppen kunnen verkopen. We gaan weer van zulke mooie prijzen uitreiken aan de winnaars. Wij willen iedereen dan ook van harte bedanken voor zijn bijdrage voor het succes van deze actie. 

Organisatie Quick Boys Speculaaspoppenactie

Geef een antwoord