Trainingskamp Tenerife (dag 1)

De A-selectie is vanmorgen vertrokken naar het Spaanse eiland
Daags na de Nieuwjaarsreceptie van K.v.v. Quick Boys is de A-selectie vertrokken voor een achtdaagse trainingskamp op Tenerife om zich aldaar voor te bereiden op de tweede seizoenshelft. Om 5:30 uur steeg het vliegtuig met de spelers, de staf, de begeleiding en de sponsors op vanaf Schiphol. Ruim vier uur later landde het gezelschap op Aeropuerto Tenerife Sur.   

Na het inchecken in het hotel in Costa Adeje werd een lunch genuttigd. Om 15:00 uur plaatselijke tijd werd de eerste training van 2014 afgewerkt. Na de anderhalf uur durende sessie onder leiding van trainer Ted Verdonkschot maakte men zich op voor het diner. In de avond is geen officieel programma gepland, de lange reisdag heeft de nodige energie gekost. Bovendien staat morgenochtend de volgende trainingssessie gepland. 

Naast de trainingen zullen twee oefenduels worden afgewerkt op Tenerife. Aanstaande woensdag is Olympia de tegenstander van Quick Boys. Naast de sportieve inspanningen zal de technische staf de nodige gesprekken voeren met de spelers. De ruimte voor ontspanning moet ervoor zorgen dat het team nog dichter naar elkaar toe groeit. Vanaf het Spaanse eiland zal regelmatig verslag gedaan worden. Hou daarom de website nauwlettend in de gaten.

Later meer…

Geef een antwoord