Tomas Arroyo accepteert nieuw contract

De debutant in de A-selectie wil zich verder ontwikkelen op Nieuw Zuid
De volgende speler die heeft aangegeven ook volgend seizoen deel uit te maken van de A-selectie van K.v.v. Quick Boys is Tomas Arroyo. De negentienjarige verdediger is bezig aan zijn eerste seizoen in de hoofdmacht. Tijdens de voorbereiding kreeg de Voorhouter de kans zich te profileren in de A-selectie. Arroyo maakte een uitstekende indruk en werd beloond met een plaats in het definitieve keurkorps van trainer Ted Verdonkschot. 

In de beladen thuiswedstrijd tegen Sparta Nijkerk (4-3) op zaterdag 16 november 2013 maakte de CIOS-student zijn officiële debuut in de basiself van Quick Boys. In totaal kwam Arroyo tot nu toe tot twee optredens. Als speler van het tweede elftal verdediger hij de koppositie in de reserve-hoofdklasse. Vorig seizoen kwam Arroyo met Quick Boys A1 uit in de landelijke 2e Divisie B en won hij als vaste waarde van Jong Quick Boys de finale van de beloftencompetitie.

Het Technisch Management feliciteert Tomas met zijn nieuwe contract en hoopt dat hij zich blijft ontwikkelen op sportpark Nieuw Zuid.

Geef een antwoord