Quick Boys TV zoekt jou

Het mediateam is op zoek naar versterking
Je hebt vast wel eens de beelden van een wedstrijd teruggezien of een nabeschouwing of één van de andere gave filmpjes van Quick Boys TV bekeken. Achter Quick Boys TV zit een ambitieus en enthousiast team die het liefst de verrichtingen van alles rondom Quick Boys in beeld wil brengen, uiteraard de activiteiten van het vlaggenschip van Quick Boys voorop.

Het team zoekt daarom dringend nieuwe cameramensen om zowel de thuis- als uitwedstrijden doorlopend in beeld te kunnen brengen. Jong, oud, ervaring, geen ervaring, het maakt niet uit. Als je maar enthousiast bent en beschikt over een scherp oog en gevoel voor tv-beelden.

Er is voldoende capaciteit in huis om nieuwe vrijwilligers het vak te leren. Het vrijwilligersteam bestaat uit allemaal Quick Boyzers waarvan enkele namelijk ook professioneel werkzaam zijn bij mediabedrijven. Zij hebben reeds veel kennis overgebracht en staan ook voor nieuwe vrijwilligers klaar. 

Na een korte interne opleiding zal je worden ingepland en zal je naar verwachting ongeveer een keer per drie weken een helft van een wedstrijd filmen, dus je hoeft niet bang te zijn dat je nooit meer ongedwongen naar de wedstrijd kunt kijken. Mocht je meer willen doen, zoals bijvoorbeeld het monteren van beelden of het afnemen van interviews, dan is dat natuurlijk ook mogelijk!

Lijkt het je leuk om het team van Quick Boys TV te komen versterken? Laat het ons dan weten of wellicht ken je wellicht iemand in je omgeving waarvan je denkt dat dit op zijn of haar lijf is geschreven, vraag hem/haar zich aan te melden. Aanmelden of meer informatie? Mail naar martijndegraaf@gmail.com.

Geef een antwoord