Jong Quick Boys wint van Ter Leede

Beloften spelen goed, scoren te weinig.
Jong Quick Boys heeft overtuigend gewonnen van Jong Ter Leede. Na bijna een half uur spelen mocht Jaco van der Bent na een vloeiende combinatie en een net zo mooie afronding de 1-0 op zijn naam zetten. Dat de marge in deze periode niet vergroot werd is te danken aan de doelman van Ter Leede, die zijn ploeg in wedstrijd hield. Ter Leede kon aanvallend niet veel tegenover het spel van Quick Boys zetten en kreeg net voor rust pas een mogelijkheid om de blauwwitte defensie te testen.

Na de thee ging Quick Boys verder waar het gebleven was en amper 10 minuten in de tweede helft vergrootte Jim Gillissen de voorsprong door na een mooie actie de Ter Leede doelman eindelijk in de luren te leggen, 2-0. Quick Boys werd wat slordiger in de passing waardoor Ter Leede iets meer in de wedstrijd kwam, maar de Sassenehimers konden geen vuist maken.

In de 78e minuut legde de scheidsrechter de bal op de stip van Ter Leede en mocht Tomas Arroyo vanaf elf meter de 3-0 binnen schieten. In de resterende 10 minuten gebeurde er niet veel meer waardoor Quick Boys de broodnodige 3 punten op Nieuw Zuid hield.