K.v.v. Quick Boys bindt Pascal van der Plas en Thom de Vries

Beide talentvolle spelers hebben bijgetekend op sportpark Nieuw Zuid
Het Technisch Management is erin geslaagd de talentvolle Pascal van der Plas en Thom de Vries langer aan de club te binden. Beide spelers zullen zich derhalve ook volgend seizoen gaan profileren in de A-selectie van K.v.v. Quick Boys.

Op zaterdag 3 december 2011 maakte Van der Plas (21) in het uitduel met Voorschoten’97 (1-1) zijn officiële debuut in de basiself van Quick Boys. De linksbenige verdediger speelde vorig seizoen regelmatig in de hoofdmacht. In de voorbereiding op het huidige voetbaljaar raakte Van der Plas in het oefenduel met RKAVV echter zwaar geblesseerd aan zijn kniegewricht. De revalidatie verloopt voorspoedig, zodat het talent volgend seizoen weer volledig fit aan de start zal kunnen verschijnen.
Ook De Vries (22) heeft enige tijd wegens blessures buitenspel gestaan. De aanvaller brak vorig seizoen door, was met enige regelmaat basisspeler van het vlaggenschip en scoorde twee doelpunten. De Valkenburger is het nieuwe jaar fit begonnen en heeft reeds de nodige minuten in het tweede elftal kunnen maken.

Het Technisch Management is verheugd met de contractverlengingen van de talenten waardoor de identiteit van Quick Boys, de club die niet schroomt om jeugdige talenten de kans in het eerste elftal te bieden, gewaarborgd blijft.

Geef een antwoord