Jos van Beuningen strijkt neer op Nieuw Zuid

De veelzijdige speler wordt herenigd met Ted Verdonkschot
Met ingang van het seizoen 2014-2015 maakt Jos van Beuningen deel uit van de selectie van trainer Ted Verdonkschot. De inwoner van Oegstgeest speelde in het verleden liefst zeven seizoenen bij Rijnsburgse Boys, voordat hij vorig jaar ging studeren aan de Bandung Institute of Technology in Indonesië. 

Enkele maanden geleden keerde hij met een kostbare ervaring terug naar Nederland en ging op zoek naar een toekomstige club voor het nieuwe seizoen. Uiteindelijk is de keuze gevallen op Quick Boys, mede vanwege zijn goede ervaringen met trainer Verdonkschot. De 25-jarige Van Beuningen is een multifunctionele speler die met zijn tweebenigheid op meerdere posities in de laatste linie en op het middenveld inzetbaar is. Ook vanwege zijn fysieke en mentale kracht is de Delftse student technische bestuurskunde een waardevolle aanvulling voor de selectie van de blauwwitten.

Het Technisch Management wil Jos hartelijk welkom heten bij Quick Boys en wenst hem heel veel succes toe op sportpark Nieuw Zuid.

Foto: Willem-Jan Dijkdrent/VI-Images

Geef een antwoord