Reserves Quick Boys verslaan IJVV Stormvogels: 4-3

De blauwwitten komen sterk terug na achterstand in de rust
Vanavond heeft Quick Boys het oefenduel met IJVV Stormvogels met 4-3 gewonnen. De blauwwitten, zonder de vaste basisspelers van de afgelopen maanden, keken bij rust nog tegen een 0-2 achterstand aan. Na de pauze stelde Quick Boys orde op zaken.

Terwijl het basisteam van afgelopen zaterdag een training afwerkte op een ander veld, stuurde Ted Verdonkschot de volgende spelers het veld in: Ruben van der Does, David Almeida, Tomas Arroyo, Mike Brantjes, Joey Ravensbergen, Stefan van der Plas, Derek van der Plas, Anton den Haan, Jaap van der Plas, Thom de Vries en Jaco van der Bent. Na zes minuten spelen openden de bezoekers, met oude bekende Erik Homan in het elftal, de score: 0-1. Vervolgens liet de thuisploeg vier 100% kansen onbenut. De Vries, Van der Bent en Jaap van der Plas faalden oog-in-oog met de doelman van de tegenstander. Aan de andere kant verdubbelde de voorsprong: 0-2.

Na de doelwisseling, met de 17-jarige Rick Siere als vervanger van de 18-jarige Ravensbergen in de ploeg, tekende De Vries voor de aansluitingstreffer. De doelpuntenmaker werd niet veel later vervangen door een andere A-junior: Artjan van der Plas. De gelijkmaker kwam op naam van Tomas Arroyo, hoewel zijn vrije trap via een been van een IJmuidense verdediger in het doel verdween: 2-2. Derek van der Plas hield niets aan het toeval over en schoot de volgende vrije trap loepzuiver tegen de touwen. De fraaie gelijkmaker van Stormvogels liet niet lang op zich wachten. De winnende treffer kwam echter op naam van Mike Brantjes die een hoekschop van dichtbij binnenkopte: 4-3.