Philippe den Hartog kiest voor Quick Boys

De aanvaller is de vijfde aanwinst van de blauwwitten voor het nieuwe seizoen
De blauwwitten hebben zich voor volgend seizoen verzekerd van de diensten van Philippe den Hartog. De buitenspeler staat momenteel onder contract bij zaterdagtopklasser Capelle. Met het aantrekken van Den Hartog heeft het Technisch Management de opvolger van de vertrekkende Joost Kuhlmann weten vast te leggen. 

De 21-jarige Den Hartog is bezig aan zijn derde seizoen op sportpark ’t Slot. Daarvoor was de pijlsnelle vleugelspits actief voor Nieuwerkerk. Bij Capelle is de Rotterdammer een vaste waarde. Den Hartog scoorde in de huidige voetbaljaargang tot nu toe drie doelpunten namens de Topklasser. Zijn snelheid is het grootste wapen van Den Hartog, terwijl zijn spel ook gekenmerkt wordt door zijn doorzettingsvermogen en loepzuivere voorzetten. De talentvolle aanvaller had de intentie om bij Capelle te blijven, maar door voortschrijdend inzicht heeft hij alsnog besloten te kiezen voor Quick Boys.

Het Technisch Management is zeer verheugd met de keuze van Philippe en wil hem langs deze weg alvast van harte welkom heten op sportpark Nieuw Zuid.

Geef een antwoord