Oproep bestuur K.v.v. Quick Boys

Kom donderdag massaal naar sportpark Nieuw Zuid
Sinds afgelopen zaterdag is het perspectief voor Quick Boys een stuk rooskleuriger geworden. Na de driepunter tegen Montfoort en het verlies van Sparta Nijkerk zijn we nog volop in de race voor het kampioenschap.

Die weg is zeker niet eenvoudig en als bestuur realiseren we ons dat we ieders steun daarbij keihard nodig hebben. De selectie is fit en scherp en wij gaan weer doen waar we goed in zijn: massaal als 12e man achter ons elftal staan!

Kom daarom donderdagavond in groten getale naar Nieuw Zuid! Eerst bij de training en na afloop naar de kantine. Schrijf je meteen in voor de busreis en/of koop alvast je toegangskaart voor de wedstrijd van zaterdag.
Hou de berichtgeving van de Supportersvereniging in de gaten voor de verdere invulling van de avond, die zeer de moeite waard wordt.

Samen laten we zien dat we er klaar voor zijn en de club steunen! Trots op de weg die we zijn ingeslagen en hongerig naar revanche op het verleden. De opwaartse lijn willen we met elkaar vasthouden: met vereende kracht vooruit en wat we in eigen handen hebben laten we ons in ieder geval niet meer ontglippen!

Bestuur van K.v.v. Quick Boys

Geef een antwoord