Quick Boys E6 wint Uientoernooi

Voetballertjes bleken sterk op toernooi in Rijnsburg
Quick Boys E6 heeft bij Rijnsburgse Boys het Uientoernooi gewonnen. In een bloedstollende finale werd afgerekend met angstgegner Noordwijk: 2-0. In de poule waren er klinkende overwinningen tegen Foreholte en Rijnsburgse Boys.

Quick Boys E6 had er afgelopen maandag, Tweede Paasdag, zin in. Met veel enthousiasme, inzet en goed voetbal trakteerden ze hun trouwe fans op prachtige, maar soms ook erg spannende voorstellingen.

In de finale waren de kansen en de doelpunten schaars. Met veel passie en energie werd gestreden voor elke meter. Kansen over en weer, maar geen doelpunten. Noordwijk schoot op de lat, maar Quick Boys raak. Ard Jan van Duijvenbode knalde de bevrijdende 1-0 binnen. Noordwijk ging daarna op jacht naar de gelijkmaker. Sem Zuijderduijn maakte echter vlak voor tijd aan alle spanning en onzekerheid een eind en pegelde van afstand raak: 2-0. Hiermee was de felbegeerde beker voor Quick Boys E6.

Het toernooiwinnende elftal bestond uit Rick Ouwehand, Thijs de Niet, Luuk van Duijvenbode, Daniel van Duijn, Sem Zuijderduijn, Marc van der Niet, Ard Jan van Duijvenbode, Arnout Blok en Valiant van Bers.

Geef een antwoord