Update stewardorganisatie

Overzicht van enkele ontwikkelingen van de afgelopen weken
Afgelopen periode hebben zich enkele bijzonderheden voorgedaan binnen de stewardgroep die vermeldingswaardig zijn en derhalve via deze weg bekend worden gemaakt.

Per heden is Jan Hoek gestopt met stewardactiviteiten als gevolg van het aanvaarden van een andere vrijwilligerstaak binnen de vereniging. Als wellicht bekend is Jan gevraagd voor de functie van teammanager bij Quick Boys 1, werkzaamheden waarmee hij zaterdag jl. direct is gestart. Via deze weg bedanken wij Jan voor zijn activiteiten binnen de stewardgroep en wensen hem heel veel succes met zijn nieuwe functie.

Twee weken geleden is Arieanna Valk met glans geslaagd voor de cursus Stewarding Amateurvoetbal. De hiermee gemoeide eindtoets heeft Arieanna met goed gevolg doorstaan met een uiteindelijk resultaat van 0 fouten. Via deze weg feliciteren we Arieanna met dit behaalde resultaat. Vooralsnog krijgt Arieanna nog niet het legitimatiebewijs voor gecertificeerd steward, daar Arieanna hiervoor nog niet de vereiste leeftijd heeft berreikt. Het certificaat met oog op het met goed gevolg afleggen van de cursus is deze week ontvangen en wordt zeer binnenkort aan Arieanna uitgereikt.

Tevens is het mooi te kunnen melden dat Piet Sip zich als vrijwilliger heeft aangemeld voor de stewardgroep. Voorlopig loopt Piet een poosje mee om de werkzaamheden als steward te kunnen ervaren. Op later moment zal Piet mogelijk deel kunnen nemen aan een stewardcursus voor het verkrijgen van de benodigde stewardpas.

Vorige week dinsdag is Gerrit Vooijs met ernstige hartproblemen direct opgenomen in het ziekenhuis. Inmiddels is Gerrit geopereerd waarbij hij is gedotterd en er een stent is geplaatst. Gerrit voelde zich direct veel beter dan voor die tijd, is inmiddels weer thuis en heeft zijn eerste fietstochtje er al weer op zitten. Via deze weg wensen we Gerrit veel sterkte met het verdere herstel.

Ook steward Arie Nijgh stond op de nominatie voor een zware operatie waarbij mogelijk een long verwijderd zou worden in verband met een mogelijke tumor aan een deel van de long. Inmiddels is Arie geopereerd, waarbij hij het mooie bericht heeft gekregen dat er geen sprake was van een tumor en dientengevolge geen long of mogelijk deel daarvan weggehaald is. Zijn longen zijn schoongemaakt, zodat hij in ieder geval meer lucht heeft dan voor die tijd. Gelet op de aard van de operatie moet Arie het nog een poosje rustig aan doen. Via deze weg wensen we ook Arie veel sterkte met het verdere herstel.

Indien u een vrijwilligersfunctie ambieert op het gebied van veiligheid; De (veiligheids)organisatie kan altijd versterking gebruiken. Vrijwilligers die vooralsnog als ordehandhaver fungeren kunnen bij interesse de cursus stewarding (opleiding tot certificering) op kosten van de vereniging volgen. Ook kunt u zich aanmelden als kaartcontroleur (hoofdtribune); uw controlerende hulp is meer dan w elkom! Laat het ons weten door een mailtje te sturen naar: mjm.arkesteijn@gmail.com of vooijs43b@ziggo.nl .

Geef een antwoord